Enquête over Additive Manufacturing in Vlaanderen en Nederland… (Survey, Dutch spoken)

Neem deel aan de enquête over Additive Manufacturing in Vlaanderen en Nederland…

En win…! (Survey, Dutch spoken)

17 organisaties hebben de handen in elkaar geslagen met één doel: een beter zicht krijgen op (het gebruik van) Additive Manufacturing in Nederland en Vlaanderen. We hopen dat jij ook even de tijd neemt om deze enquête in te vullen. Met die informatie kunnen we aan de slag om de innovatiecapaciteit van ondernemingen in de regio te versterken. We hopen dat u ook deelneemt, zodat we met de verzamelde data beter kunnen inspelen op de noden van de industrie. Dat is ook in uw voordeel!

Om het nog iets aantrekkelijker te maken, hebben we ook enkele prijzen voorzien: Maak kans op 1 van de 10 exemplaren van The 3D Printing Handbook  van 3DHUBS of de hoofdprijs: een gratis print ter waarde van € 1000.

Op het einde van de enquête kunt u een kopie van de resultaten aanvragen.

De deelnemende organisaties zijn 3D-print magazine3DMZ (3DMakerszone)BerenschotBinder3DBrainport Eindhoven, BrightlandsEasyfairs, Flam3D,  Flanders Make,  IndustrialfairsInnovatieve MaterialenJakajimaMikrocentrumNRKTechnishow MagazineVLAIO en Vlamef.

Het initiatief wordt mee ondersteund door het Vlaams Agentschap Innoveren en Ondernemen (VLAIO).

Jakajima, Matchmaker for Innovators is al jarenlang organisator / initiator van vele conferenties / evenementen wereldwijd, variërend van 3D-printen tot Internet of Things, van onbemande vrachtvliegtuigen tot duurzaamheid, van 4D-printen tot fotonica en van Vertical Farming tot 3D Voedsel afdrukken. www.jakajima.eu

Flam3D is de vereniging van bedrijven en onderzoeksinstellingen actief in Additive Manufacturing / 3D-printen in de regio Nederland-Vlaanderen. Flam3D is non-profit en neutraal, komt op voor de belangen van de sector en verbindt vraag en aanbod. www.flam3d.org

Leave a Reply

Your email address will not be published.